Διαγωνισμός WIN 100 – όροι διαγωνισμού – νικητές

imagesΜε αφορμή τη συμμετοχή μας στην έκθεση NATEX 26- 29 Μαρτίου και σκοπό την γνωριμία με τους φίλους των θαλάσσιων σπορ, από 26 Μαρτίου έως 26 Απριλίου, θα τρέξει διαγωνισμός, όπου 100 τυχεροί μετά από κλήρωση, θα παραλάβουν δωρεάν* το ειδικό μαλακτικό για στολές νεοπρέν.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος εκτός από :

1. Άτομα άμεσα σχετιζόμενα με την διοργανώτρια επιχείρηση.

2. Επαγγελματίες  στον χώρο των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, συνεργαζόμενοι με τον διοργανωτή ή μη.

3. Άτομα κάτω των 16 ετών

Συμμετοχές :  Όσοι πληρούν τους ανωτέρω όρους και επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνουν like και share στις σχετικές δημοσιεύσεις που θα γίνουν στα κοινωνικά δίκτυα facebook και Twitter . Στη συνεχεία να στείλουν :

1. Ονοματεπώνυμο

2. Πόλη

3. Επάγγελμα

4. Στοιχεία επικοινωνίας (αριθμό κινητού τηλεφώνου ή/και email *)  καθώς και το ψευδώνυμό τους, σε περίπτωση που με αυτό έκαναν τις προηγούμενες ενέργειες (like & share),

με την φόρμα επικοινωνίας

Κάθε συμμετοχή θα παίρνει αύξοντα αριθμό με τον οποίο θα συμμετέχει στην κληρωτίδα.

Με την λήξη του διαγωνισμού (27/4) θα ακολουθήσει κλήρωση και οι νικητές θα ενημερωθούν με sms ή email για τον τρόπο παραλαβής *.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο repren.gr μετά την παράδοση των δώρων.

Λίγα λόγια για το προϊόν : Ειδικό μαλακτικό για φροντίδα και συντήρηση του νεοπρέν σε στολές ψαροντούφεκου, καταδύσεων, windsurfing & γενικώς για στολές και αξεσουάρ κατασκευασμένα από νεοπρέν. Αποτρέπει την ξήρανση της στολής και συντηρεί την ελαστικότητά της, ενώ διευκολύνει να φορεθεί.

Το ειδικό μαλακτικό RePren είναι 100% από φυσικές πρώτες ύλες, φιλικό για τον χρήστη και το περιβάλλον, με ουδέτερο ph, ενώ παρέχει και ήπια αντιβακτηριδιακή δράση.

Το ειδικό μαλακτικό RePren, είναι ένα νέο ελληνικό προϊόν, κατοχυρωμένο ως προϊόν και ως εμπορικό σήμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο repren.com

 

  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα πανελλαδικά, με ενδεχόμενο συμβολικό κόστος μεταφοράς σε περιοχές εκτός Αττικής.
  • Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για επικοινωνία με τους νικητές για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και δεν θα δημοσιοποιηθούν, ούτε θα κρατηθούν μετά την παράδοση των δώρων στους νικητές του διαγωνισμού.
  • Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιων να παραλάβουν το δώρο τους,  θα πηγαίνει κατά σειρά στους επιλαχόντες που ακολουθούν.

Οι επαγγελματίες μπορούν να τυπώσουν την παρακάτω αφίσα για να κάνουν γνωστό τον διαγωνισμό στους πελάτες τους

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ afisa2 A4

***

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και έχουν σταλεί τα δώρα

Κατάλογος νικητών διαγωνισμού